Tevékenységeink

MINDEN, AMI TERMÉKVÉDELEM

Tevékenységünk kiterjed termékvédelmi eszközök forgalmazására (pl. tisztatéri törlők, steril kesztyűk, szennyfogó szőnyegek) vagy komplett tisztaterek elkészítésére. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az elektronikai iparban használatos speciális eszközök területén, és a laboratóriumi, steril környezetben használatos termékek területén is.

 

TISZTATÉRBEN OTTHON VAGYUNK

TÁMOGATÁST NYÚJTUNK:

 

TERVEZÉSKOR

Milyen tisztasági szintre tervezzek? Milyen szempontokra figyeljünk oda? Mik a már ismert csapdák? Hol van a rövid és hosszú távú szempontok költségoptimuma? Hogyan tudom a karbantartásokat elvégezni?

 

KIVITELEZÉSKOR: 

Egyedi panelrendszerünk felhasználásával könnyen, gyorsan, tisztán tudjuk létrehozni a termelési tereket, melyek a későbbiekben azonnal átalakíthatóak, akár futó termelés mellett is.

 

VALIDÁLÁSKOR:

A megépített terek ellenőrzése terheletlen és terhelt állapotban.

 

FOLYAMATOS ELLÁTÁS:

A termeléshez szükséges termék és személyvédelmi eszközök biztosítása többféle minőségi szinten.

A felhasználásnak egy olyan átfogó választékát kínáljuk, amelyben „tiszta feltételek” mellett lehet dolgozni. Ezekre a feltételekre manapság egyre több területen van szükség: orvosi területeken ugyanúgy, mint élelmiszer-, gyógyszer-, kutatás-, elektronikai és félvezetőgyártásnál. A termelési terület por- és részecskeszennyeződése csökkenthetné a termékek minőségét, vagy egészen megkérdőjelezhetné azt.

Ezért szükséges a termelési területeken por- és csíramentes környezetet biztosítani. A tiszta terek lehetőséget adnak, hogy a levegőben lévő részecskék által közvetített szennyeződéseket egy bizonyos fokra korlátozzuk. Ezért kell a tiszta térhez jóváhagyott anyagoknak, így pl. az álmennyezeteknek is, szigorú előírásoknak megfelelni a részecskék emissziójára vonatkozóan.

A Suntec Solution Hungary tisztaterekhez alkalmas, minden előírásnak megfelelő (ISO 14644, ISO 13485) termékeiről kérje részletes ajánlatunkat!

Tisztatér szakértelem: a tiszta térhez jóváhagyott anyagoknak, szigorú előírásoknak kell megfelelni a részecskék emissziójára vonatkozóan. Kérje tanúsítványunkat!

 

Szakterületeink:

 
  • Elektronikai és műszeripar
  • Orvosi eszköz és gyógyszeripar
  • Biotechnológia, nanotechnológia