Rólunk

A Suntec Solution Hungary Kft a Tisztaterek és a Szabályozott Környezeti gyártás (ISO 14644, ISO 13485) egyik hazai szakértője. Tapasztalatunknak, lelkes szakembergárdánknak és nemzetközi partnervállalatainknak köszönhetően az igényekhez legjobban igazodó termékeket és szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek. A speciális munkafolyamatok, egyedi igényű gyártói vagy szolgáltatói környezetek terén a legmagasabb minőséget garantáljuk.

Termékeinket, szolgáltatásainkat elsősorban az alábbi területeken kínáljuk:

  • egészségügyi intézmények
  • kutató laboratóriumok
  • élelmiszeripari cégek
  • autóipar
  • elektronikai üzemek

Legyen szó egyszer használatos termékvédelmi eszközökről (mint pl. tisztatéri törlők, sterilkesztyűk, szennyfogó szőnyegek) vagy komplett tisztaterek elkészítéséről, legyen bizalommal irántunk, tegyen próbára minket!

Minőség - kényelem - szakszerűség

A Suntec Solution Hungary Kft. 2007-ben alakult, mint egy kereskedelmi vállalkozás, amely számos megoldást kínál az elektronikai ipar és a tisztatér felhasználók számára. Tapasztalati előnyünkkel mára mi lettünk az egyik fő beszerzési forrása és beszállítója minden olyan fogyó- és munkavédelmi eszköznek, amelyek a speciális munkafolyamatokra vonatkozó előírásoknak maradéktalanul megfelelnek.

Tulajdonosi hátterünk: az IIS Csoport

Az IIS Csoport egy magyar tulajdonosok által létrehozott vállalatcsoport, melynek első tagja 1991-ben indult el a magyar piacon. A csoport azóta 3 céget foglal magában, melyek ugyan különböző profillal működnek, de szakmailag együttműködve, közös pénzügyi háttérrel biztosítják a csoport minden egyes partnerének maximális kiszolgálását.